BestMusic.ro » Nwanda » Nwanda lanseaza albumul de debut pe 15 noiembrie

Nwanda lanseaza albumul de debut pe 15 noiembrie


Dupa ce a colaborat pe aproape toate materialele colegilor sai din Facem Records, iata ca Nwanda lanseaza si albumul de debut, pentru care tocmai a dezvaluit numele si data la care va aparea pe piata.

"Balanta" este numele albumului si va fi lansat pe 15 noiembrie sub egida Facem Records. Acesta va aparea in primul rand in mediul online, pe site-ul sau oficial - Nwanda.ro, urmand sa fie anuntat ulterior si concertul de lansare.

Printre invitati se numara artistii Facem Records, dar vor fi si cateva colaborari surpriza. Materialul a fost inregistrat la Chill Brothers in perioada 2011-2012. Pe album va fi inclus si single-ul deja lansat, "Sinucidere Morala"

Nwanda a declarat : "Balanta este un proiect in care am incercat tot felul de experimente si care va aduce cateva premiere in peisajul hip-hopului autohton. Este un album destul de personal, un album sincer si, contrar firii mele, foarte extravertit."

Pentru mai multe noutati puteti urmari pagina sa oficiala de Facebook (facebook.com/NwandaFacemRecords) si canalul de YouTube (youtube.com/FacemRecordsTV).

Nwanda - Sinucidere Morala (audio)
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 02 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram