BestMusic.ro » Oasis » Paul McCartney a vorbit despre o posibila reuniune Oasis

Paul McCartney a vorbit despre o posibila reuniune Oasis


Presa de scandal a inceput sa scrie de ceva vreme despre o posibila reuniune a trupei Oasis, dar fara Noel Gallagher. Zvonurile au ajuns si la urechile fostului membru Beatles, Paul McCartney, care in timpul unui interviu recent a declarat:

"Nu stiu daca se vor reuni vreodata. Ar fi frumos ca acest lucru sa se intample pentru ca toata lumea isi doreste ca fratii sa se placa unul pe celalalt si sa se impace. Este pacat petnru ca sunt foarte buni impreuna. Ca multi frati, sunt nebuni. Dar ar fi dragut ca cei doi sa se impace".

Intrebat ce i-ar sfatui pe cei doi frati, el a declarat:

"Sfatul meu pentru ei? Sa se impace si sa faca muzica buna! Dar trebuie sa isi doreasca acest lucru. Cred ca multi oameni isi doresc asta. Sunt doi tipi cool!"

Oasis s-au despartit in 2009, motivul fiind incapabilitatea lui Noel de a mai lucra cu fratele sau. Luna trecuta, o sursa apropiata a dezvaluit ca cei doi frati au ajuns la o intelegere pentru reunirea trupei, dar Noel a negat si de aceasta data informatia, declarand ca zvonul a plecat "de la o sursa apropiata lui Liam".
Mai multe stiri despre: impacari  trupe reunite 
Publicat pe 14 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram