BestMusic.ro » Oasis »  Noel Gallagher, despre noua sa piesa si reintregirea Oasis

 Noel Gallagher, despre noua sa piesa si reintregirea Oasis


Noel Gallagher de la High Flying Birds a lansat un nou single, "Ballad of the Mighty I", acesta fiind cel de-al doilea extras pe single de pe albumul "Chasing Yesterday", dupa "In the Heat of the Moment".

"Ballad of the Mighty I" este o piesa emotionanta, reprezentativa pentru stilul pe care il va aborda artistul in cadrul celui mai recent material discografic, a carui lansare este programata pentru data de 2 martie.

Noel este acompaniat la chitara de Johnny Marr, celebrul membru al trupei the Smiths, catalogata adesea drept cea mai influenta formatie a vremurilor sale in zona alternative brit rock-ului, dupa The Beatles.

"Puseul de energie adus de el ar face din Mighty I unul dintre cele mai bune cantece pe care le-am scris vreodata”, a declarat Noel Gallagher.

Single-ul "Ballad of the Mighty I" va include si un B-side, "Revolution Song", care va fi disponibil incepand cu 23 februarie, exclusiv pe site-ul oficial al artistului.

Noel Gallagher a declarat in emisiunea lui Jonathan Ross ca nu suporta sa filmeze videoclipuri si ca ii pare rau pentru regizorii clipurilor sale, cu toate ca, in perioada in care facea parte din trupa Oasis, nu era atat de inversunat impotriva filmarilor, intrucat toata atentia era concentrata asupra fratelui sau, Liam.

Legat de o potentiala reuniune a formatiei Oasis, Noel a marturisit ca orice este posibil in viitor, insa in momentul de fata reintregirea trupei nu este probabila.

Mai jos puteti viziona un concert al artistului.

Mai multe stiri despre: single  lansari singleuri 
Publicat pe 15 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram