BestMusic.ro » Omu Gnom » Omu Gnom & DJ Undoo lanseaza 'Hrana' pe 22 Martie la Expirat

Omu Gnom & DJ Undoo lanseaza 'Hrana' pe 22 Martie la Expirat

Omu Gnom & DJ Undoo lanseaza 'Hrana' pe 22 Martie la Expirat

#hrana si #unapezi au fost hashtag-urile care ne-au insotit piesele de pe noul album de o saptamana si jumatate. Pe 22 martie la Expirat suntem pregatiti sa lansam Hrana, iar publicul de rap cu pofta de lectii lirice este asteptat cu microfoanele deschise.

Hrana este un album de suflet cu si pentru oameni pe care ii avem aproape de suflet. Hrana reprezinta un mix de ingrediente naturale, precum experienta, ingeniozitatea si subtilitatea. Le-am adunat pe toate, le-am condimentat cu mesaj puternic si le-am lasat la foc mic de caldura sufleteasca.

Intr-o societate plina de carente, "Omu Gnom ~ DJ Undoo - Hrana" contine nutrientul necesar pentru o mai buna functionare si rezistenta. Prin prezenta a doua elemente principale ale culturii hip-hop (emcee si dj), Hrana se pozititioneaza ca un album clasic, dar cu invitati care acopera intreaga arie de generatii.

Slim Rocka va fi cel care va servi aperitivul de rap, printr-un mix de muzica si instrumentale numai bune de pus la suflet.

Tracklist:

01. De asa Natura (Intro)

02. 2 Camarazi

03. Hrana

04. Arta Cuvantului

05. Trei

06. Destui

07. Snooze

08. Altfel (cu Psihotrop)

09. Ganduri

10. Sublim (cu Jurjak)

11. Totul va fi Bine

12. De Drag (cu DOC)

13. Seara de Poveste

14. Ca la Sala

15. #diez (cu Oliniutza)

16. Pe Frecventa

17. Unu

18. De Spus (cu Muse Quartet)

19. Asa-i Natura (Outro)

Pentru acest eveniment biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

www.youtube.com/user/Atelieredecreatie/videos
Publicat pe 20 Martie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu