BestMusic.ro » One Direction » Cine este responsabil pentru drama lui Zayn Malik?  

Cine este responsabil pentru drama lui Zayn Malik?  


Zayn a parasit trupa One Direction luna trecuta spunand ca nu mai poate suporta presunea si ca isi doreste sa fie un tip normal de 22 de ani.

Malik a parasit trupa dupa cinci ani in care a fost membru al trupei de baieti care a devenit un fenomen mondial. Este primul membru care a luat aceasta decizie. Zvonurile despre plecare lui Malik din One Direction au fost pe buzele multora de ceva vreme, iar parasirea turneului a confirmat intr-un fel ca ceva se intampla in interiorul trupei.

La o zi de la anuntul care a socat mii de fani din intreaga lume, Zayn a fost vazut in studio cu producatorul Naughty Boy, care a si postat un demo inregistrat cu fostul component al trupei One Direction.

Dupa ce piesa a fost postata, Louis Tomlison a reactionat intr-un mod foarte obraznic. Naughty Boy a declarat atunci ca lucrurile au fost duse mult prea departe si ca Louis provoaca toata aceasta situatie.

"There seems to be some needless provoking going on. [Louis] was deliberately adding to the provoking. I don't think that's fair. Especially on Zayn, that's not fair. Right now, there needs to be calm. He could have said that to me privately. Doing it openly is another act of provocation that's not needed."

Inainte de a parasi trupa definitiv, Zayn a plecat din turneul pe care One Dorection il sustinea, motivul fiind stresul cauzat de despartirea de logodnica lui Perrie Edwards.

Din acel moment fanii au inceput sa il critice pentru plecarea din turneu, iar apoi pentru colaborarea cu Naughty Boy. Producatorul britanic a spus ca nimeni nu trebuie judecat, mai ales ca proiectul pentru care cei doi lucreaza nu a fost un secret.

"I've been his friend. He needs one. Just because we were seen at my studio - you [don't] necessarily just make music," he insisted. "People seem to forget that he's under so much stress. Which is why he left the tour. There's a lot going on. People get caught up - what he has done is to be normal. Sometimes being normal is to try and sort things out with your fiance or hang around with a friend. That is normal."
Mai multe stiri despre: trupe destramate  trupe de baieti  despartire trupe 
Publicat pe 07 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram