BestMusic.ro » One Direction » Este oficial! One Direction va fi pusa pe pauza

Este oficial! One Direction va fi pusa pe pauza


Dupa ce duminica au aparut zvonurile confirm carora cel mai iubit boyband al momentului va lua o pauza, Naill Horan a confirmat spre dezamagirea fanilor toate aceste zvonuri.

Reactiile fanilor si mai ales ale fanelor nu au intarziat sa apara, intrucat au mai experimentat o dezamagire legata de trupa prin plecare lui Zayn Malik.

Desi toti se rugau si sperau ca aceste informatii sa ramana la stadiul de zvonuri, Niall a confirmat ca One Direction va lua o pauza pe deplin meritata.

Starul in varsta de 21 de ani a reusit sa franga inimile zecilor de mii de fani din intrega lume prin declaratia sa, dar a reusit sa ii linisteasca intr-o anumita masura si i-a asigurat de faptul ca One Direction nu se va destrama.

"Ok sunt multe zvonuri care au inceput deja sa circule. Nu ne despartim, dar vom lua o pauza anul viitor pentru ca o meritam. Nu va faceti griji, mai avem multe teluri de atins! Astept cu nerabdare sa ascultati noul nostru album pe care l-am pregatit pentru voi si sa cantam cateva piese noi in timpul acestui turneu.", a scris Niall pe una dintre retelele de socializare.
Mai multe stiri despre: pauza  pauza muzicala  trupe destramate  trupe de baieti 
Publicat pe 25 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram