BestMusic.ro » One Direction » Liam Payne admite ca plecarea lui Zayn a fost "cel mai greu lucru"

Liam Payne admite ca plecarea lui Zayn a fost "cel mai greu lucru"


Zayn si-a anuntat plecarea din trupa in mod oficial miercuri, dupa ce a plecat din turneul "On The Road Again Tour". Liam Payne a tinut sa povesteasca depsre impactul pe care l-a avut plecarea lui Malik asupra lui.

"In ultimii cinci ani, am facut parte dintr-un proiect special, de care nu cred ca unul dintre noi este constient. Un proiect care inseamna mult penru publicul nostru si care pune un zambet pe fata fanilor nostri chiar si in cele mai grele momente. Pentru multi oameni noi suntem doar niste copii prostuti, dar pentru persoanele implicate inseamna mult mai mult. Aceasta ultima spatamana a fost grea, probabil cea mai grea, iar noi suntem foarte tristi".

"Este trist sa ma gandesc la faptul ca nu vom mai fi cinci frati pe scena, cand ne distram in autocar sau cand radeam in hoteluri, asa cum am fost in acesti ani, dar sunt sigur ca Zayn va ramane cel mai apropiat prieten."

Dupa plecarea lui Zayn Malik, trupa a emis un comunicat de presa:

"Dupa cinci ani incredibili Zayn Malik a decis sa paraseasca One Direction. Niall, Harry, Liam si Louis vor continua ca o trupa de patru si asteapta urmatoarele concerte care fac parte din turneul mondial si sa inregistreze cel de-al cincilea album care va fi lansat spre sfarsitul acestui an".

Si Malik a mai adaugat: "Viata mea cu One Direction a fost mai mult decat mi-as fi putut imagina. Dar, dupa cinci ani simt ca acum este timpul perfect pentru a pleca din trupa. As vrea sa imi cer iertare in fata fanilor daca i-am dezamagit, dar trebuie sa fac ceea ce simt. Plec pentru ca vreau sa fiu un tip normal de 22 de ani care sa fie capabil sa se relaxeze si sa aiba parte de intimitate. Stiu ca voi avea patru prieteni pe viata, pe Louis, Liam, Harry si Niall. Stiu ca vor continua sa fie cea mai buna trupa din lume".

Potrivit Billboard, in urma cu cateva zile, Zayn a parasit trupa in timp ce erau in turneu. Un reprezentant al lui Malik a spus ca acesta a plecat din cauza stresului. Aceasta declaratie a aparut la scurt timp dupa ce in presa a aparut o fotografie cu Zayn care se tine de mana cu o alta fata, care nu era logodnica sa Perrie Edwards.

Plecarea lui Malik nu reprezinta o premiera pentru One Direction. In noimebrie, el nu a fost prezent la emisiunea Today din cauza unor probleme de sanatate. Atunci, gazda Matt Lauer a intrebat trupa daca absenta lui Zayn se datoreaza unui abuz de substante, dar atat trupa cat si Malik, au negat aceste zvonuri.
Mai multe stiri despre: trupe destramate  trupe de baieti  despartire trupe 
Publicat pe 27 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram