BestMusic.ro » One Direction » Asculta noul album One Direction - FOUR (audio)

Asculta noul album One Direction - FOUR (audio)

Asculta noul album One Direction - FOUR (audio)

Una dintre cele mai populare trupe din lume si marea castigatoare a MTV European Music Awards 2014, trupa One Direction a lansat cel de-al patrulea material discografic din cariera. Ascultati varianta deluxe mai jos via Deezer.

Albumul "FOUR", ce vine cu o schimbare de stil muzical pentru celebra trupa, se afla deja pe prima pozitie in topul vanzarilor de pe iTunes, in peste 67 de tari.

Pe album regasim si single-ul "Steal my girl", iar membrii One Direction s-au implicat activ in compozitia melodiilor. Cu peste 33 de milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de o luna, videoclipul "Steal my girl", regizat de catre Ben Winston si Gabe Turner, il are ca personaj principal pe actorul Danny DeVito si a fost filmat in Los Angeles.

Odata cu lansarea albumului, baietii de la One Direction pregatesc un turneu international pentru anul 2015

Nu uitati: Fiecare bilet cumparat pe www.iabilet.ro iti aduce un voucher Deezer. Vei folosi gratuit timp de o luna Deezer Premium+, un serviciu care costa 6,99 euro/luna. Promotia este disponibila in exclusivitate pentru clientii noi ai serviciului Deezer. Detalii, aici.

One Direction - FOUR | tracklist:

1. "Steal My Girl"
2. "Ready to Run"
3. "Where Do Broken Hearts Go"
4. "18"
5. "Girl Almighty"
6. "Fool's Gold"
7. "Night Chances"
8. "No Control"
9. "Fireproof"
10. "Spaces"
11. "Stockholm Syndrome"
12. "Clouds"

Deluxe

13. "Change Your Ticket"
14. "Illusion"
15. "Once in a Lifetime"
16. "Act My Age"
Mai multe stiri despre: streaming  albume 2014 
Publicat pe 18 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram