BestMusic.ro » One Republic » OneRepublic lanseaza Live in South Africa

OneRepublic lanseaza Live in South Africa

OneRepublic lanseaza Live in South Africa

"OneRepublic: Live in South Africa", filmul marelui concert sustinut de formatie in Johannesburg, va fi disponibil incepand cu data de 23 februarie (pe DVD, blu-ray si in format digital), trailer-ul "OneRepublic: Live in South Africa” fiind deja lansat.

Spectacolul incredibil sustinut de OneRepubilc a fost inregistrat live, in Johannesburg, Africa de Sud, la Domul Ticketpro si a reprezentat finalul grandios al turneului mondial "Native”, ce s-a incheiat in 2015. Fomatia americana a sustinut concertul in fata a 20.000 de fani infocati, luand prin surprindere publicul cu un show exploziv lumini si sunete contagioase. OneRepublic a interpretat cele mai mari hit-uri din istoria trupei: "Counting Stars”, "Apologize”, "All The Right Moves” sau "If I Love Myself”, dar si piese noi sau nelansate ca single-uri.

"Native” este cel de-al treilea album OneRepublic, material pe care se regaseste si hit-ul "Counting Stars”, care a ajuns pe primul loc in topuri in 54 de tari, a debutat pe locul al patrulea in Billboard Top 200 in anul 2013 si a vandut peste 5 milioane de unitati la nivel mondial. Turneul "Native” a vizat intregul Glob: peste 154 de orase, 26 de tari din Africa, Asia, Europa, Oceania, America de Nord si de Sud.

Energia aparte a acestui concert este completata de modul intim, necenzurat prin care intreaga poveste a turneului este filtrata si de felul in care sunt surprinse evolutia i maturizarea uneia dintre cele mai populare formatii ale lumii. Filmul "OneRepublic: Live in South Africa” reuneste o serie de interviuri emotionante si filmulete in care membrii trupei vorbesc fara perdea despre trecutul formatiei si despre planurile pe care le au. In plus, filmul concertului surprinde si momentul plin de dinamism in care OneRepublic interpreteaza piesa "Wherever I Go”, live, in Sydney Harbour.

OneRepublic este una dintre cele mai cunoscute si premiate formatii din intraga lume, fiind compusa din Ryan Tedder (castigator al premiului Grammy, care a mai colaborat si cu artisti precum Adele, Taylor Swift, Beyoncé sau U2 ), chitaristii Zach Filkins si Drew Brown, basistul Brent Kutzle si tobosarul Eddie Fisher.
Mai multe stiri despre: DVD  album nou  lansari dvduri 
Publicat pe 11 Ianuarie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu