BestMusic.ro » OneRepublic »   OneRepublic lanseaza melodia "Sunshine"

  OneRepublic lanseaza melodia "Sunshine"

  OneRepublic lanseaza melodia "Sunshine"

OneRepublic, trupa nominalizata la premiile GRAMMY®, a lansat o noua melodie - "Sunshine”. Piesa apare in lungmetrajul Clifford the Big Red Dog, care descrie dragostea unei fete pentru un catelus pe nume Clifford, iubire sa imensa facandu-l pe caine sa creasca la o dimensiune enorma.

Recent, OneRepublic a lansat cel de-al 5-lea album - "Human". Materialul poate fi ascultat de aici: https://Asculta.lnk.to/HumanPR

OneRepublic este formata din cantaretul / compozitorul si solistul Ryan Tedder, chitaristii Zach Filkins si Drew Brown, Brian Willett la clape, basistul si violoncelistul Brent Kutzle si bateristul Eddie Fisher. Trupa si-a lansat materialul de debut "Dreaming Out Loud" in 2007. Lansarea a inclus single-ul "Apologize”, care a spulberat recordurile de vanzari digitale si de difuzari in intreaga lume si a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, "Waking Up", din 2009, a produs single-urile de succes "All the Right Moves”, "Secrets” si "Good Life”.

Albumul certificat cu platina, "Native", a urmat in 2013, cu hitul numarul 1, "Counting Stars”. OneRepublic a lansat "Oh My My", al patrulea album, in 2016. OneRepublic a adunat 5 miliarde de ascultari pe Spotify pana in prezent. Cel mai recent album al OneRepublic, "Human", a aparut pe 27 august 2021. Contine single-uri care au peste 2,5 miliarde de streamuri globale: "Somebody”, "Run”, "Somebody To Love”, "Wanted”, "Didn't I” , "Better Days” si "Rescue Me”, care a fost certificat cu aur de catre RIAA.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 12 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/