BestMusic.ro » Blazon OneShot » Blazon feat. Big Mak - Milioane (single nou)

Blazon feat. Big Mak - Milioane (single nou)

Blazon feat. Big Mak - Milioane (single nou)

Blazon lanseaza un nou single intitulat "Milioane”, acesta fiind rezultatul colaborarii alaturi de Big Mak, noul sau coleg de la casa de discuri Red Clover Media.

Cunoscut datorita pieselor lansate cu trupa Camuflaj dar mai ales datorita numeroaselor colaborari cu artisti din zona hip-hop, Blazon a lansat la finele anului trecut piesa "Purtati de vant” impreuna cu un videoclip in regia lui Alin Surdu.

"Imi doream o piesa pentru club de mult timp, iar intalnirea cu Andrei Rizo se pare ca a dus la implinirea dorintei. Aveam refrenul scris de ceva timp iar cand am ascultat baza instrumentalului mi-am dat seama ca se potriveste perfect. Am scris strofa pe loc, in 10 minute, fiind inspirat, iar mai apoi, in cateva zile, a fost gata. Piesa descrie perfect atitudinea fetelor din ziua de azi si este special conceputa pentru club.”, a spus Blazon.

Big Mak a devenit cunoscut pe scena muzicii rap sub numele de Makru, colaborand cu artisti precum: Vescan, Laura Rosca (Mc Lala), Blazon, Ad Litteram, Haarp Cord, Zhao, Sonny Flame, Lu-k si multi altii. In prezent, noul artist Red Clover se pregateste sa-si lanseze propriul single.

Blazon feat. Big Mak - Milioane (audio)
Mai multe stiri despre: muzica 2014  singleuri 2014  muzica martie 2014 
Publicat pe 20 Martie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram