BestMusic.ro » Opeth » ARTmania 2009 prezinta Opeth la Sibiu

ARTmania 2009 prezinta Opeth la Sibiu

ARTmania 2009 prezinta Opeth la Sibiu

Opeth va sustine primul concert din Romania in cadrul festivalului ARTmania 2009 de la Sibiu, ce va avea loc in perioada 17 – 19 iulie 2009. Trupa invitata special va urca pe scena ARTmania in prima zi a festivalului, vineri, 17 iulie.

La cea de-a patra editie a evenimentului, primele trupe care au confirmat participarea sunt Tristania (Norvegia) si Opeth (Suedia).

In ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente nume de rezonanta printre care HIM, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonament, vor fi puse in vanzare miercuri, 28 ianuarie, in reteaua magazinelor Diverta, precum si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Cumpara bilete aici.

In perioada 28 februarie – 1 mai, biletele si abonamentele puse in vanzare pentru ARTmania 2009 pot fi achizitionate la pretul de 90 RON pe zi si 160 RON pentru abonamente.

Opeth canta metal progresiv din 1990. In cei 19 ani de existenta trupa a trecut prin multe schimbari si a produs noua albume.

Mai multe detalii despre Opeth, gasesti la pagina de Biografie.

Sursa: PR ARTmania
Mai multe stiri despre: bilete  festival  abonamente  ARTmania 2009  Opeth 
Publicat pe 26 Ianuarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram