BestMusic.ro » Otilia » Otilia a lansat clipul piesei "Prisionera"

Otilia a lansat clipul piesei "Prisionera"

Otilia a lansat clipul piesei "Prisionera"

"Prisionera” este o piesa in limba spaniola si a fost produsa de JHaps Records – Sorin de la Crush si Lexi, (care au stat in spatele hiturilor Havana - Vita Bella si Alexandra Stan – Ecoute), Pal Claudio Ramon, Murariu Andrei Ionut – de al carui management se ocupa Ionut Bejinariu.

Este o piesa de dragoste, foarte ritmata, cu un videoclip de impact, in regia lui Richard Stan.

”Sunt foarte entuziasmata! ”Prisionera” este o piesa care-mi place foarte mult si imi doresc sa fie apreciata si fredonata de catre toti fanii mei, pe care-i iubesc! La filmari m-am simtit minunat, am dansat foarte mult, insa a meritat din plin! Ii multumesc managerului meu, Ionut Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan si intregii echipe care s-a implicat in acest proiect”, declara Otilia.

Videoclipul este unul de imagine, unde Otilia apare alaturi de cateva dansatoare sexy. Filmarile au avut loc in Bucuresti, unde artista se intoarce ”acasa”, de fiecare data, dupa sutele de concerte internationale.

Otilia este una dintre cele mai iubite artiste internationale, inspirand loialitate milioanelor de fani!

A strans pana in prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook si Instagram, peste 500 de milioane de vizualizari pe Youtube si Spotify si a fost #1 in topurile radio din Romania si din strainatate.

In 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care insumeaza peste 500 de milioane de ascultari pe toate canalele de Youtube, ocupand locul I in Europa de Sud-Est.

In scurt timp, artista a devenit extrem de apreciata in tari precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc.

Au urmat hiturile ”Aventura”, ”Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ionita si Andrea, ”Iubire adevarata” si ”Diamante”.

Programul Otiliei arata foarte incarcat pentru urmatoarea perioada. Artista va sustine concerte in Turcia, Pakistan si sud-estul Europei, iar in data de 17 noiembrie este nominalizata la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, la Hamburg, pentru premiul ”Best Balkan Act”, cu piesa ”Bilionera”.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 26 Octombrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu