BestMusic.ro » Ovidiu Lipan Tandarica » Ovidiu Lipan Tandarica se insoara?

Ovidiu Lipan Tandarica se insoara?

Ovidiu Lipan Tandarica se insoara?

Ovidiu Lipan Tandarica, bateristul trupei Phoenix, urmeaza sa se casatoreasca cu iubita sa, Roxana, cel mai probabil in vara acestui an.

Potrivit stl.ro, Lipan, care a implinit varsta de 59 de ani pe 31 ianuarie, este deja logodit cu Roxana, care este mult mai tanara decat artistul.

"Are o iubita! O cheama Roxana Cosma si e consilier la Primarie. E indragostit de ea. Si ea il iubeste mult! Din cate stiu, a hotarat sa se insoare cu ea, dar nu vrea mare tam-tam din asta", a declarat pentru publicatia citata o sursa din anturajul lui Tandarica.

In alta ordine de idei, tobosarul celor de la Phoenix a tinut sa le le faca o urare, prin intermediul Facebook-ului, persoanelor de sex feminin: "Dragii mei (dragelor, in primul rand), stiti ce ma gandeam? Daca nu as fi eu care sa va urez cu intarziere "La multi Martie!", nu-i asa ca i-ati aprecia mai putin pe cei care au facut-o la timp? Sa va fie sufletul primavara tot anul si sa zambiti mult! Si sa tineti minte ca primavara se face din interiorul vostru, cea de afara e relativa."

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: vedete  Romania  casatorie  baterist phoenix 
Publicat pe 05 Martie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram