BestMusic.ro » Ovidiu Lipan Tandarica » Tandarica neaga faptul ca a facut amor cu Corina Chiriac pe balcon (video)

Tandarica neaga faptul ca a facut amor cu Corina Chiriac pe balcon (video)


Ovidiu Lipan Tandarica a dezmintit informatiile aparute in Ziarul National, potrivit carora, in urma cu 35 de ani, ar fi facut amor pe balcon cu Corina Chiriac.

Artistul a fost invitat la Acces Direct pentru a lamuri scandalul in care a fost implicat alaturi de iubita lui de acum mai bine de 30 de ani, Corina Chiriac.

Informatia pe care un fost zidar a aruncat-o in presa, cum ca Tandarica si Corina Chiriac au facut amor pe balcon, in vazul oamenilor din cladirea de vis-a-vis, a fost infirmata de insusi tobosarul trupei Phoenix.

E o poveste de acum 30 de ani. Eu am ramas cu partea frumoasa. Se pare ca mi-a prins bine. Sa nu creada nimeni ca pe mine nu m-a afectat toata nebunia asta. Nu am cum sa confirm lucrul asta (n.r. scena de amor de pe balcon). Uite asa mai vine un taximetrist, un frizer si uite asa cine stie fiecare ce mai inventeaza, a spus artistul la Acces Direct.

Ovidiu Lipan Tandarica recunoaste ca cei patru ani in care a avut o relatie cu Corina reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata lui si ca nu vrea sa pateze amintirea loc cu aceste zvonuri inutile.

De asemenea, Ovidiu Lipan Tandarica a precizat ca a existat o dorinta de oficializare a relatiei cu Corina Chiriac, insa libertatea artistica de care a avut el nevoie nu i-a permis sa ajuga la casatorie.
Mai multe stiri despre: sex  cupluri vedete 
Publicat pe 13 Octombrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram