BestMusic.ro » Ozzy Osbourne » Jack Osbourne, fiul lui Ozzy, diagnosticat cu scleroza multipla

Jack Osbourne, fiul lui Ozzy, diagnosticat cu scleroza multipla


La doar doua luni dupa venirea pe lume a fiicei sale, Pearl Clementine, fiul cel mic al rocker-ului britanic Ozzy Osbourne a primit o veste cutremuratoare.

Jack, producator TV si regizor, cunoscut in special in urma reality show-ului "The Osbournes", a fost diagnosticat cu scleroza multipla dupa ce, la inceputul anului, a pierdut 60% din vederea la ochiul drept. Scleroza multipla este o boala incurabila care afecteaza sistemul nervos central, creierul si maduva spinarii, si poate cauza probleme cu controlul muscular, echilibrul sau simturile, mergand in cazuri extreme pana la paralizie.

"Eram foarte furios, frustrat, si ma intrebam in continuu de ce acum?", a marturisit Jack. "Am o familie, iar asta ar trebui sa fie cel mai important". Ozzy Osbourne, tatal lui Jack, a declarat la randul sau: "Daca eram eu, ai fi zis ca reputatia in sfarsit m-a prins din urma; dar Jack e un baiat atat de bun".

Pentru a lupta impotriva afectiunii, Jack Osbourne, un impatimit al sporturilor extreme, va folosi o combinatie de tratamente medicamentoase, terapii holistice si schimbari in stilul de viata.

via bbc.co.uk
Mai multe stiri despre: boala  vedete 
Publicat pe 18 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram