BestMusic.ro » Ozzy Osbourne » Noua serie a show-ului "The Osbournes" a fost anulata

Noua serie a show-ului "The Osbournes" a fost anulata


VH1 a confirmat faptul ca seria de opt episoade din reality show-ul "The Osbournes" a fost amanata. Canalul muzical a anuntat ca nu ma lucreaza la un nou sezon "The Osbournes". MTV insa, a dezvaluit in noiembrie 2014 planurile de a readuce la viata show-ul.

La acea vreme, Sharon Osbourne spunea: "Ozzy a decis ca vrea sa mai filmeze cateva episoade, opt mai exact. Au trecut 13 ani de cand am inceput show-ul. El a spus ca timp de trei ani a fost tot timpul beat, iar acum ar vrea sa sober".

Potrivit The Hollywood Reporter noua serie a fost acum anulata.

"Nu mai vorbim cu The Osbournes despre aceste episoade; nu se vor mai filma. Ne-am fi dorit sa ne intelegem, dar acest lucru nu s-a intamplat", a spus directorul executiv VH1, Susan Levison. Ea a mai adaugat: "Familia a fost absolut minunata si le dorim tot binele din lume. Ne dorim sa gasim o cale pentru a mai lucra cu ei in viitor".

Initial, reality show-ul "The Osbournes" a rulat patru sezoane pe MTV, intre 2002 si 2005. La acel moment a fost cel mai vizionat sezon din istoria retelei. Familia a aparut de asemenea intr-un mini show intitulat "Osbournes Reloaded" care a debutat pe Fox, dar fost anulat dupa un singur episod.
Mai multe stiri despre: show  reality-show 
Publicat pe 28 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram