BestMusic.ro » Ozzy Osbourne » Ozzy Osbourne, Mariah Carey si Celine Dion - cele mai proaste voci din istoria muzicii

Ozzy Osbourne, Mariah Carey si Celine Dion - cele mai proaste voci din istoria muzicii

Ozzy Osbourne, Mariah Carey si Celine Dion - cele mai proaste voci din istoria muzicii

Ozzy Osbourne , Mariah Carey si Celine Dion au fost etichetati drept `cei mai prosti cantareti ai tuturor timpurilor`. Topul, realizat de revista de muzica Q, l-a desemnat pe Elvis Presley drept artistul cu `cea mai buna voce a tuturor timpurilor`.

Juriul nu a apreciat talentul solistelor Celine Dion sau Mariah Carey .

`Poate ca Mariah Carey este in stare sa urce 100 de octave si poate sa cante atat de tare incat pasarile cad din copaci, insa asta nu inseamna mare lucru.`

` Celine Dion se chinuie sa scoata fiecare nota de parca ar vrea sa spuna cine stie ce blestem la adresa unor notiuni de baza ale economiei`.

Revista s-a aratat insa cea mai neinduplecata cu fostul frontman Black Sabbath Ozzy Osbourne , care `canta de parca ar vorbi – aceasta ar putea fi un motiv de simpatie, in nici un caz vreun motiv sa-i cumparam albumele`.

Yoko Ono , starul Limp Bizkit – Fred Durst si `orice solist de death metal in general` s-au numarat printre cei luati in colimatoriu de publicatia britanica.

La polul Opus , alaturi de Elvis Presley , au fost desemnati `cele mai bune voci` artisti precum Bono , Liam Gallagher, Kate Bush , Aretha Franklin sau Frank Sinatra.

mihai miron, bestmusic
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 05 Martie 2007 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/