BestMusic.ro » Ozzy Osbourne » Ozzy si Jack Osbourne pornesc la drum in noul serial “In jurul lumii cu Ozzy si Jack”  

Ozzy si Jack Osbourne pornesc la drum in noul serial “In jurul lumii cu Ozzy si Jack”  


"In jurul lumii cu Ozzy si Jack” este noul serial cu influente rock & roll. Calatoria lui Ozzy si a lui Jack Osbourne in diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie si unul despre celalalt, incepe in exclusivitate pe HISTORY, pe 11 octombrie, de la ora 21:00.

El este un zeu al muzicii heavy metal, supranumit "Printul intunericului”, dar pentru Jack Osbourne este doar tatal sau. Cand Jack era mic, Ozzy era mai mereu in turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, cand in viata lui Ozzy exista mai mult echilibru si Jack isi poate face si el timp, tatal si fiul pornesc la drum pentru calatoria vietii lor.

Ca doi pasionati de istorie auto-proclamati, Ozzy si Jack pleaca in calatorie pentru a vizita cateva dintre locurile cele mai incarcate de istorie, intr-o aventura ce contine o doza buna de relationare tata-fiu. Seria in zece parti se va dovedi edificatoare pentru amandoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie si va fi presarata cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia.

Nu vor avea insotitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de aceasta data, ci doar o lista de locuri iconice pe care sa le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement si Sun Studios.

in drumul lor, cei doi vor intalni o serie de personaje pline de culoare, de la "adevaratul” rege Arthur, care-i unge cavaleri la Glastonbury, pana la exploratorul Rattlesnake Randy, care si-a dobandit porecla gratie unor evenimente foarte neobisnuite.

Serialul "In jurul lumii cu Ozzy si Jack” are premiera in exclusivitate pe HISTORY marti, 11 octombrie, la ora 21.

Despre HISTORY

Televiziunea HISTORY, in prezent existenta in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks« UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunile HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks« UK

A+E Networks UK este un joint venture intre A+E Networks« si Sky. Portofoliul sau include televiziuni factuale si de divertisment inovative si de inalta calitate, precum HISTORY«, HISTORY« HD, Lifetime«, Lifetime« HD, Crime + Investigation«, Crime + Investigation« HD si H2«. A+E Networks« UK a fost lansat in noiembrie 1995 si opereaza in prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonati, transmise in 45 de milioane de locuinte din 90 de tari, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu.
Mai multe stiri despre: reality-show 
Publicat pe 06 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dac─â vre╚Ťi s─â v─â ├«nscrie╚Ťi la newsletterul BestMusic ╚Öi s─â afla╚Ťi primii ce trupe mari vin ├«n Rom├ónia, da╚Ťi un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram