BestMusic.ro » Paramore » Paramore, la terapie in grup

Paramore, la terapie in grup


Componentii Paramore au fost nevoiti sa apeleze la sedinte de consiliere, ca sa evite destramarea grupului. S-a intamplat in 2008, cand, din cauza diferentelor de opinie si a certurilor, viitorul trupei era incert.

`Toti am fost la un terapeut, care, din intamplare este un cunoscut al nostru inca de la formarea grupului. N-a fost o experienta dramatica, ca Metallica – Some Kind Of Monster (n.r. documentar), dar nu cred ca am fi putut face albumul fara ajutorul lui`, a declarat lidera Paramore, Hayley Williams.

Solista a adaugat ca certurile pornesc de obicei de la incapatanarea ei si a lui Josh Farro: `Suntem de varste apropiate si primii compizitori ai trupei. Din punct de vedere creativ, suntem cei mai vorbareti si, avand idei opuse, de putine ori ajungem la consens`.

Din fericire, Hayley crede ca Paramore a ajuns in cel mai stabil moment de la formarea trupei, acum cinci ani, iar fanii au cea mai importanta contributie:

`Suntem foarte mandri de acest album (n.r. Brand New Eyes). Daca nu ar fi fost fanii nostri si credinta noastra, nu am fi avut niciun motiv sa continuam`.

Poti propune Paramore, cu noul single Ignorance, in Top 20 Bestmusic.
Mai multe stiri despre: Paramore  albume  certuri  terapii  despramari  hayley williams 
Publicat pe 05 Octombrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram