BestMusic.ro » Paramore » Vezi noul clip Paramore `Ignorance`

Vezi noul clip Paramore `Ignorance`


`Ignorance` este noul clip al trupei Paramore. Single-ul este inclus pe albumul `Brand New Eyes` ce urmeaza a fi lansat pe 29 septembrie (tracklist mai jos).

Solista grupului, Hayley Williams, crede ca piesa `Ignorance` reprezinta un nou inceput pentru ea si colegii ei, pentru ca reflecta modul in care toti au reusit sa lupte pentru aceeasi cauza, adica pentru Paramore.

`Adevarul este ca nu e usor sa te maturizezi. Suntem oameni diferiti care au fost nevoiti sa munceasca in acelasi scop, zilnic. Au fost momente cand m-am simtit foarte singura, nervoasa si nesigura pe mine si pe situatie`.

Hayley a adaugat ca single-ul `Ignorance` a fost compus din perspectiva ei, dupa mai multe experiente personale, in care a simtit ca-i pierde pe cei dragi, iar versul `Ignorance is your new best friend` explica acest lucru.

In alta ordine de idei, Paramore au intrat, cu piesa `Decode` la Propuneri pentru Top 20 Bestmusic. Daca esti fanul trupei si vrei ca aceasta sa intre in Top, voteaz-o AICI.

Paramore - Ignorance

Tracklist Brand New Eyes:

`Careful`
`Ignorance`
`Playing God`
`Brick By Boring Brick`
`Turn It Off`
`The Only Exception`
`Feeling Sorry`
`Looking Up`
`Where The Lines Overlap`
`Misguided Ghosts`
`All I Wanted`

Bestmusic
Mai multe stiri despre: lansari  Paramore  clipuri  Ignorance  Brand New Eyes 
Publicat pe 14 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram