BestMusic.ro » Parazitii » CNA vs Parazitii si alti patru artisti: sapte piese, interzise inainte de ora 23

CNA vs Parazitii si alti patru artisti: sapte piese, interzise inainte de ora 23

CNA vs Parazitii si alti patru artisti: sapte piese, interzise inainte de ora 23

Sapte melodii, intre care trei Parazitii, una Grasu XXL si una Bug Mafia, au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune si radio inainte de ora 23.00, printr-o decizie luata, miercuri, de CNA.

"De ziua ta", "Toate-s la fel" si "Bagabontii 99" - Parazitii, dar si piesele "Scoate limba" de Mamelino, "Turbofin" - Grasu XXL, "Hai cu mine" - BUG Mafia si "Talk dirty" - Jason Derulo.

CNA a luat aceasta decizie in incercarea de a curata audiovizualul din Romania de melodii cu limbaj vulgar, difuzate la TV si la radio la ore accesibile minorilor, fapt interzis de legislatia audiovizualului.

Decizia a fost luata la propunerea membrului CNA Narcisa Iorga, fiind adoptata cu sapte voturi "pentru" (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu si Rasvan Popescu) si doua "impotriva" (Christian Mititelu si Radu Calin Cristea).

Decizia a fost luata in contextul in care aceste piese au fost difuzate la emisiunile matinale de la Kiss FM si Radio Zu, in lunile septembrie, octombrie si noiembrie 2013.

Sursa
Mai multe stiri despre: CNA 
Publicat pe 15 Ianuarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu