BestMusic.ro » Parazitii » HIP HOP KOLEKTIV, o noua platforma pentru artisti, se lanseaza pe 10 aprilie in Colectiv cu Parazitii, Dedey si Keri

HIP HOP KOLEKTIV, o noua platforma pentru artisti, se lanseaza pe 10 aprilie in Colectiv cu Parazitii, Dedey si Keri

HIP HOP KOLEKTIV, o noua platforma pentru artisti, se lanseaza pe 10 aprilie in Colectiv cu Parazitii, Dedey si Keri

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania, isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de Hip Hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani.

Asadar si prin urmare, pe 10 aprilie la HIP HOP KOLEKTIV ii vom vedea pe scena pe PARAZITII alaturi de Dedey & Keri in clubul Colectiv, probabil cea mai buna locatie de evenimente alternative live din Bucuresti.

BestMusic pune la bataie 3 sloturi pe scena in deschiderea celor 2 nume deja existente pe afis printr-un concurs deschis pe pagina de Facebook a evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/227434840792001/

Pana pe data de 31 martie puteti veni cu propuneri iar apoi acestea pot fi votate, iar primele 3 nume cu cele mai multe voturi vor urca pe scena din Colectiv!

Cumpara bilete la concertul Parazitii de pe Iabilet.ro

Biletele pentru HIP HOP KOLEKTIV costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane.

Un eveniment BestMusic Live Concerts oferit de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live!
Mai multe stiri despre: concerte 2014  hip hop kolektiv 
Publicat pe 05 Martie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu