BestMusic.ro » Parazitii » Parazitii, VDV, Suie Paparude si multi altii, la seria de concerte Zilele Prieteniei

Parazitii, VDV, Suie Paparude si multi altii, la seria de concerte Zilele Prieteniei

Parazitii, VDV, Suie Paparude si multi altii, la seria de concerte Zilele Prieteniei

Pe 29 iunie, la Bucuresti, incep "Zilele Prieteniei”, o serie de evenimente unde vor concerta cele mai importante trupe din muzica romaneasca. Cargo, Parazitii, Vita de Vie, Alternosfera, Suie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC, Margineanu & Band, Partizan, Nightlosers, Niste Baieti si The Mono Jacks vor canta cot la cot cu prietenii astfel incat vocea lor sa se faca auzita in toata Romania! Publicul va avea parte si de o surpriza in fiecare oras: doua trupe noi, formate din prieteni ai trupelor consacrate, vor concerta in fata a zeci de mii de oameni la "Zilele Prieteniei”.

Seria de evenimente Bergenbier "Zilele Prieteniei” va avea loc in cinci orase:
Bucuresti (29-30 iunie)
Ploiesti (6-7 iulie)
Iasi (20-21 iulie)
Craiova (3-4 august)
Constanta (16-17 august)

Muzica buna si prietenia, aduse la un loc intr-un cadru spectaculos, plin de indicii din lumea contemporana a berii sunt ingredientele care vor face din "Zilele Prieteniei” cea mai buna destinatie de weekend pentru romani.

"Ne-am hotarat ca cea mai frumoasa modalitate de a aduce spiritul prieteniei este printr-o serie de evenimente care a luat forma caravanei Zilele Prieteniei. Vrem sa stabilim o legatura mai "personala” cu oamenii, sa ii mobilizam sa raspandeasca in locurile pe unde trec acest spirit al prieteniei traite si impartasite”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Spriritul prieteniei va fi transmis la eveniment prin vocile artistilor, a caror misiune este sa dea viata, consistenta si autenticitate prieteniei promovate de Bergenbier, sa o scoata din contextul de comunicare de brand si sa arate ca ea exista in realitate si face viata prietenilor mai bogata si mai frumoasa. Bergenbier vorbeste despre prietenia profunda, cu valori, aceea care leaga puternic oamenii, dincolo de aspectele superficiale ale vietii de zi cu zi. Aceasta prietenie se bazeaza pe incredere si sinceritate si da nastere unor gesturi pe care fiecare dintre cei implicati le face catre prietenii lui.

Mesajul campaniei este sustinut de un spot TV in care Adrian Despot a reinterpretat pentru aceasta campanie vechiul cantec al prietenilor, dandu-i o voce noua pe versuri care vorbesc despre prietenia care cucereste Romania. O parte integranta a campaniei va fi o promotie pentru consumatori care se va desfasura pe site-ul Bergenbier si prin intermediul unei aplicatii pe Facebook. Fanii Bergenbier trebuie sa dovedeasca ca ei au cei mai buni prieteni din Romania si vor putea castiga bilete VIP la concertele din intreaga tara, dar si premii in bere, tricouri sau 5 x PS3 Guitar Hero – pentru ca distractia muzicala sa continue si cu prietenii de acasa. In plus, concertele vor fi live pe internet in aplicatia de pe Facebook, astfel incat Zilele Prieteniei sa ajunga la toti romanii.

Prietenia cucereste Romania (spot video)
Mai multe stiri despre: concerte 2013  zilele prieteniei 2013 
Publicat pe 18 Iunie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu