BestMusic.ro » Parazitii » Parazitii canta in deschiderea concertului Deftones

Parazitii canta in deschiderea concertului Deftones


Trupa Parazitii si-a confirmat participarea la festivalul dedicat rockului alternativ, Alternative Summer Day. Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisk vor canta in deschiderea concertului trupei americane de hardcore Deftones, impreuna cu White Walls, Implant Pentru Refuz si Luna Amara.

`Este o ocazie rara sa deschizi un concert al unei trupe rock de talie mondiala si asteptam cu curiozitate sa vedem cum o sa fim primiti de romanii care inca asculta o muzica decenta in tara asta. Restul e vorba goala. Ne auzim la concert`, au declarat cei de la Parazitii.

Biletele au fost puse in vanzare pe 28 martie, iar pretul va fi urmatorul: 90 de lei pana pe data de 31 iulie 110 lei in perioada 1-12 august 130 lei in ziua concertului - 13 august Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim si online pe eventim.ro.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre King Size Production si Bring The Noise.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2011  concerte 2011  alternative summer day  line-up alternative summer day  parazitii alternative summer day 
Publicat pe 27 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram