BestMusic.ro » Lil Wayne » Colaborarea dintre Paris Hilton si Lil Wayne ajunge pe internet (audio)

Colaborarea dintre Paris Hilton si Lil Wayne ajunge pe internet (audio)

Colaborarea dintre Paris Hilton si Lil Wayne ajunge pe internet (audio)

Fanii curiosi sa auda colaborarea dintre Paris Hilton si Lil Wayne pot acum sa se bucure. Piesa se numeste 'Last Night' si poate fi ascultata mai jos.

Piesa de club contine si ceva versuri explicite venite din partea rapperului. Printre altele, acesta spune: "Vreau sa petrec o noapte in Paris". Lasand deoparte mesajul erotic, 'Last Night' este o piesa decenta care ar merge de minune in cluburi si are sanse sa fie chiar de succes.

Paris s-a concentrat in ultima vreme asupra pictorialelor sexy mai mult decat asupra muzicii electronice, cu care a cochetat in trecut.

Blonda a mixat in acest in cadrul Pop Music Festival din Sao Paolo, unul dintre cele mai mari festivaluri din Brazilia. Aceasta a fost prima aparitie a rasfastatei milionare in calitate de DJ.

Paris Hilton si-a propus inca de anul trecut sa-si faca un nume in muzica electronica, dupa ce a cochetat si cu muzica pop-dance. Ea l-a cooptat in echipa sa pe David Guetta, alaturi de care a inceput sa inregistreze un album, care va iesi pe piata, cel mai probabil, la sfarsitul acestui an.

O sursa apropiata artistei ar fi declarat ca starletei i s-a spus ca ar putea deveni cea mai buna femeie DJ de muzica house din lume, iar Paris Hilton isi doreste sa atinga acest statut.

Paris Hilton & Lil Wayne - Last Night

Mai multe stiri despre: colaborari 
Publicat pe 22 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram