BestMusic.ro » Paris Hilton » Paris Hilton refuza sa-si eutanasieze animalul turbat

Paris Hilton refuza sa-si eutanasieze animalul turbat

Paris Hilton refuza sa-si eutanasieze animalul turbat

Paris Hilton a interzis veterinarilor sa-i eutanasieze animalul de companie din rasa Kinkanjou, desi acesta sufera de rabie.

Vedeta a fost nevoita sa-l duca la tratament pe Baby Luv, dupa ce creatura si-a infipt coltii in piciorul ei in anul 2006.

Medicii veterinari i-au sugerat lui Paris sa eutanasieze animalul, deoarece a turbat iar boala se poate raspandi foarte usor.

Cu toate acestea, starleta a declarat in cadrul talk show-ului prezentat de Jimmy Kimmel ca Baby Luv inca vietuieste la resedinta sa:

`Inca il am. Am doua astfel de animale la ferma. A innebunit putin intr-o noapte. M-a muscat de picior si as fi putut lua rabie. Apoi nu a ramas decat sa vedem daca e sau nu turbat`, povesteste Paris.

`Asa ca l-am intrebat pe doctor cum putem afla acest lucru, iar el mi-a spus ca trebuie sa-i sectionam capul. Eu am intrebat daca va mai trai dupa interventie, iar el mi-a raspuns ca nu. Atunci am hotarat ca nu-mi pasa daca e rabie sau nu`.

Paris Hilton este foarte mandra de alegerea ei de atunci, caci nici ea si nici animalutul nu au fost infectati:

`Nu am turbat pana la urma, evident, daca sunt astazi aici`.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 26 Noiembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram