BestMusic.ro » Pariu cu viata » Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band

Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band

Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band

Veste trista pentru fanii lui Dorian Popa, interpretul lui Andrei din Pariu cu Viata: tanarul a decis sa paraseasca serialul, dar si trupa LaLa Band, ca urmare a unor decizii ce implica viata privata si a unor probleme de sanatate. Nu se stie daca acesta va mai reveni in cadrul proiectelor.

Vezi aici: Top 10 momente cu Dorian Popa in Pariu cu Viata

"Din clipa in care am fost implicat in proiectul "Pariu cu viata”, implicit si in LaLa Band, mi-am implinit un mare vis din copilarie, acela de a fi artist. Momentul in care am participat la casting mi-a schimbat complet traiectoria vietii. Nu mi-am inchipuit nicio secunda ca eu, Dorian Popa, voi fi ales dintre 30.000 de tineri foarte talentati sa fac parte dintr-un proiect de mare amploare ce urma sa devina un fenomen national.

Dar stiu ca a fost sansa mea sa dau ce-i mai bun din mine si sa-mi demonstrez in primul rand mie ca pot. Si am reusit cu succes! De atunci au trecut aproape 2 ani, dar va spun sincer ca am trait cei mai frumosi ani din viata mea. Am cunoscut oameni extraordinari si am trait momente de neuitat. Am invatat ce inseamna sa pui pasiune in ceea ce faci, am invatat ca merita sa lupti pentru visurile si idealurile tale, ceea ce va indemn si pe voi sa faceti: sa credeti in sansa voastra si in visurile voastre, pentru ca nimic nu este intamplator.

Cum am spus, visul din copilarie devenise realitate, dar intre timp, odata ajuns la maturitate, imi proiectasem si alte visuri care nu tineau de lumea artistica. Acum trec intr-o noua etapa a vietii mele, vreau sa-mi implinesc si alte visuri, iar pentru asta trebuie sa-mi prioritizez planurile personale si sa ma ocup de viata mea privata si in mod special de problemele de sanatate care au aparut si pe care trebuie sa le iau in serios. Cel putin pentru moment voi lua o pauza de la filmari si concerte, dar am incredere in voi ca nu veti fi dezamagiti si ca o sa imi intelegeti alegerea facuta.

Sa va uitati in continuare la "Pariu cu viata” si sa mergeti la toate concertele LaLa Band! Fiti alaturi de Andrei si urmariti cum va decurge povestea lui cu Ioana pentru ca va asigur ca va fi una speciala, presarata cu scene romantice si situatii comice”, spune Dorian Popa.

Ce crezi despre decizia lui Dorian Popa de a parasi Pariu cu Viata si LaLa Band? Lasa-ne un comentariu cu parerea ta!
Mai multe stiri despre: seriale tv 
Publicat pe 18 Septembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu