BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Concert extraordinar Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe pe 26 aprilie

Concert extraordinar Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe pe 26 aprilie


Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. In componenta Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band, Pasarea Colibri va concerta pe 26 aprilie la Hard Rock Cafe.

Pasarea Colibri impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert inseamna o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: "Ploaia care va veni”, "Vinovatii fara vina”, "Miruna”, "Mielu”, "Esarfa in dar” sau "Andrii Popa”.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pretul biletelor variaza in functie de categorie:
Categoria VIP - 120 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I - 90 lei - loc la mese, in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )
Categoria II - 70 lei - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 23 Martie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram