BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Castiga 5 invitatii duble la concertul Pasarea Colibri

Castiga 5 invitatii duble la concertul Pasarea Colibri


Bestmusic ofera cinci invitatii de doua persoane la concertul pe care Pasarea Colibri il vor sustine la Sala Palatului din Bucuresti pe 25 noiemrbie.

Pentru a participa la concurs scrie intr-un comentariu mai jos care este piesa ta preferata de la Pasarea Colibri si ce te-a facut sa iubesti aceasta piesa. Castigatorii vor fi anuntati pe 23 noiembrie. Succes!Formatia Pasarea Colibri va sustine un concert aniversar la Sala Palatului, pe data de 25 noiembrie 2011, de la ora 19.30.

Pasarea Colibri va sarbatori astfel 19 ani de la momentul in care Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat prima oara impreuna in cadrul unui spectacol care era prezentat de Florian Pittis, anunta pagina oficiala de Facebook a grupului.

Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor concerta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu.

Printre cele mai cunoscute melodii interpretate de Pasarea Colibri se numara "Esarfa in dar", "Miruna", "Vara la tara", "Laptaria lui Enache", "Mielul", "Mugur de fluier", "Andrii Popa".

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro. Sunt disponibile mai multe categorii de bilete: 50 lei, 80 lei, 100 lei si 150 lei.
Mai multe stiri despre: concurs 
Publicat pe 15 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram