BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Florian Pittis va da o ultima intalnire la Teatrul Bulandra

Florian Pittis va da o ultima intalnire la Teatrul Bulandra


Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu lui Florian Pittis, o pot face la sala Izvor a Teatrului Bulandra, unde va fi depus astazi trupul artistului. Mesaje de condoleante pot fi transmise pe adresa de e-mail pittis@radio3net.ro, a informat postul public de radio.

Foaierul Salii Izvor a Teatrului Bulandra va fi deschis in permanenta de luni pana marti, inclusiv noaptea. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florian Pittis va fi preluat marti, la ora 13.00, de la Teatrul Bulandra si va fi transportat la Cimitirul Belu, unde in jurul orei 14,00 va avea loc inmormantarea.

Florian Pittis a murit ieri (5 august) dupa-amiaza la Institutul Oncologic unde era internat de o saptamana.

Aseara, mai multi artisti, colegi si prieteni au cinstit memoria Motului Pittis, conform realitatea.net. Intr-un club din centrul Capitalei s-a cantat muzica folk, muzica pe care artistul a iubit-o si in care a avut un cuvant de spus.

Cunoscut interpret de muzica folk si om de radio, Florian Pittis era alintat cu porecla de Mou. S-a nascut pe 4 octombrie 1943 la Bucuresti si a devenit cunoscut intr-un Trio cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru, iar mai tarziu, in Cenaclul Flacara.

Intre 1992-2001 a cantat alaturi de Pasarea Colibri. A jucat si in cateva filme: `Gioconda fara suras`, `Adio, draga Nela`, `Veronica se intoarce`, `Innebunesc si-mi pare rau`. Cunoscuta este si pasiunea sa pentru fotbal, Pittis fiind membru al Clubului Aristocratic al Rapidului.

Bestmusic
Publicat pe 06 August 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram