BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Pasarea Colibri are din nou aripi

Pasarea Colibri are din nou aripi


Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Vlady Cnejevici si Marius Batu s-au reunit pentru a sustine mai multe spectacole impreuna in cadrul Serbarilor Timisoreana din aceasta vara.

Astfel, fanii grupului Pasarea Colibri vor avea ocazia sa isi revada idolii in mai multe orase ale tarii dupa cum urmeaza:

5 iulie - Craiova

12 iulie - Resita

19 iulie - Timisoara

26 iulie – Satu Mare

2 august – Iasi

9 august – Bacau

16 august – Buzau

Grupul Pasarea Colibri a luat fiinta in anul 1992, cunoscand un succes fulminant timp de aproape 10 ani, si lansand pe piata trei albume foarte apreciate ("In cautarea cuibului pierdut”, "Ciripituri” si "Cantece de bivuac”), inregistrate in formula Baniciu, Vintila, Pittis, Cnejevici.

Dupa ce Florian Pittis a parasit formatia, ceilalti trei membri l-au cooptat pe folkistul Marius Batu, si impreuna au realizat discul "Inca 2000 de ani”, iar in 2002 au sustinut un concert aniversar, lansat si pe piata sub denumirea "10 ani”.

Dupa aproape 7 ani de cand cei patru nu au mai cantat impreuna sub aceasta denumire, Pasarea Colibri revine pe scena pentru a isi incanta numerosii fani din tara.
Mai multe stiri despre: reunire  marius batu  vlady cnejevici  timisoreana 
Publicat pe 30 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram