BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Pasarea Colibri renaste la Folk Fara Varsta

Pasarea Colibri renaste la Folk Fara Varsta


Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Ovidiu Mihailescu si Vladi Cnejevici vor sustine un recital de exceptie in cadrul concursului Folk Fara Varsta.

Colegiul National "Gheorghe Sincai” are parte de o vizita cu totul speciala maine, 23 februarie, incepand cu orele 13,30.

Radio Romania Actualitati, Bucuresti FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti se reintoarce in mijlocul liceenilor cu manifestarea "Folk fara varsta”, deoarece talentul izvoraste din plin in acest loc.

Concursul de creatie si interpretare de muzica folk ii motiveaza pe elevi, ii determina sa creeze si sa viseze la frumos, la muzica, la poezie.

Nu obtin astfel doar aprecierea juriului, ci si premii importante precum chitare si alte instrumente muzicale, oferite de HORA Reghin.

Elevii premiati vor participa, ca de fiecare data, la emisiunea Mariei Gheorghiu, "Clubul de joi”, in direct, pe postul Bucuresti FM.

Fragmente inregistrate de la concertul-concurs vor fi difuzate si in emisiuni muzicale de pe postul Radio Romania Actualitati, ne informeaza jurnalul.ro.
Mai multe stiri despre: concerte folk  muzica folk 
Publicat pe 22 Februarie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram