BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Radio3Net - Florian Pittis

Radio3Net - Florian Pittis


Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune a hotarat ca, in memoria lui Florian Pittis, postul public de radio on line pe care acesta l-a fondat sa se numeasca Radio3Net – Florian Pittis.

Consiliul de Administratie a fost convocat de urgenta, telefonic, si si-a dat acordul pentru aceasta initiativa. Procesul verbal va fi facut public imediat dupa semnarea lui, de catre membri CA.

Va reamintim ca cei care doresc s-i transmit un ultim omagiu colegului nostru, pot suna la numarul de telefon 021 / 312.92.31 (tarif local in toata tara) sau pot scrie un email pe adresa pittis@radio3net.ro. Toate mesajele sunt postate pe adresa http://forum.radio3net.ro.

De asemenea, Radio Romania a deschis o carte de condoleante, pentru toti cei care doresc sa-si exprime gandurile si sentimentele fata de cel care a fost Florian Pittis. Cartea de condoleante este disponibila incepand de astazi, 6 august, ora 10.00 (la sediul din strada G-ral. Betrhelot nr. 62-64).

Radio Romania
Publicat pe 06 August 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram