BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Rock Legends a fost anulat! 

Rock Legends a fost anulat! 


Spectacolul Rock Legends de la Sala Polivalenta, din 14 octombrie, nu va mai avea loc. Biletele puse in vanzare nu s-au vandut, desi evenimentul a fost promovat, atat prin afisaj, cat si de partenerii media – Rock Fm si Romania TV.

Organizatorii nu si-au dorit sa obtina castiguri financiare, au vrut doar ca publicul roman sa se bucure de legendele rockului romanesc. Din pacate, in Romania, artistii nu se bucura de aprecierea publicului, asa cum se intampla in orice alta tara civilizata. Music Management Event nu intentioneaza sa dea vina pe cineva, doar isi exprima regretul ca spectacolul Rock Legends nu s-a putut realiza.

Cei care si-au achizitionat bilete, isi pot recupera banii de la casele de bilete, incepand cu 14 octombrie.

Music Management Event isi scere scuze pentru disconfortul creat fata de cei care au cumparat bilete. Au fost putini la numar, dar organizatorii le multumesc pentru faptul ca mai cred inca in legendele rockului romanesc.

Pasarea Colibri, Celelalte Cuvinte, Kempes, Directia 5, Krypton sunt artisti romani care merita sa aiba concerte cu sala plina. Music Management Event anuleaza spectacolul din 14 octombrie si isi exprima dorinta ca, intr-un viitor cat mai apropiat, legendele rockului romanesc sa aiba un spectacol pe masura, cand si publicul va fi constient de valoarea lor.
Mai multe stiri despre: concerte anulate 
Publicat pe 13 Octombrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram