BestMusic.ro » Pasarea Colibri » Sunt tanar, Doamna - disc omagiu pentru Florian Pittis

Sunt tanar, Doamna - disc omagiu pentru Florian Pittis


Saptamana aceasta s-a lansat albumul "Sunt tanar, Doamna…", un omagiu adus lui Florian Pittis.

Sotia omului de radio, doamna Anda Pittis, a tinut un discurs emotionant in cadrul evenimentului, amintindu-si cu vocea tremuranda de cel care i-a fost alaturi atatia ani.

De asemenea, doamna Pittis a tinut sa le multumeasca tuturor celor prezenti, bucuroasa fiind ca la lansare au venit pe langa prieteni de suflet si colegi de radio, colegi din teatru, din muzica, dar si rapidisti.

Marcel Puscas, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Motului, a luat de asemenea cuvantul, amintindu-si cu drag de cel care pe 4 octombrie ar fi implinit 65 de ani.

"Sunt tanar, Doamna…" cuprinde cantece si poezii interpretate de Florian Pittis. De asemenea, albumul include si gandurile unor buni prieteni de-ai Motului: Mircea Florian, Ovidiu Lipan Tandarica , Stefan Banica etc., precum si fotografii ale indragitului actor.

Pe langa prietenii din radio si echipa casei de discuri Roton, la evenimentul de lansare au mai participat si Margareta Paslaru , Daniela Nane, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Mariana Mihut, Mihai Constantin, Irina Petrescu, Mugurel Vrabete, Stefan Banica si Virgil Iantu.

Pe 4 octombrie, Florian Pittis ar fi implinit 65 de an. Artistul s-a stins din viata in 2007.

Albumul "Sunt tanar, Doamna…" a aparut la casa de discuri Roton cu sprijinul Andei Pittis, Radio 3Net si Radio Romania.

bestmusic.ro
Publicat pe 03 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram