BestMusic.ro » Pasarea Rock » Cristi Gram a decis sa paraseasca grupul Pasarea Rock 

Cristi Gram a decis sa paraseasca grupul Pasarea Rock 

Cristi Gram a decis sa paraseasca grupul Pasarea Rock 

Ieri, Cristi Gram a facut public faptul ca a parasit grupul Pasarea Rock. Anuntul a fost facut pe pagina sa oficiala de Facebook.

"Salutare prieteni reali si virtuali!

Pe data de 29 iulie 2015, am decis sa parasesc trupa Pasarea Rock.

Sunt foarte multe motive care au dus la aceasta decizie, decizie pe care am amanat-o din aprilie 2014, crezand in "injectiile cu adrenalina" administrate de Josef Kappl, caruia i-am spus de la inceput ca nu ma intereseaza sa colaborez sub titulatura Baniciu Kappl Lipan. Mi-a promis ca acest lucru se va schimba.

Nu a fost asa!

Mai rau, inainte de concertul nostru de la festivalul Folk You de pe data de 1 august, managerul formatiei a facut afirmatia ca peste doi ani, componenta trupei poate sa fie cu totul alta, singura certitudine fiind cei trei membrii fondatori, ei fiind singurii membrii permanenti. Deci fara sperante de viitor pentru mine ca si artist in acest grup...

In speranta ca vor trata publicul cu mai mult respect prin repetitii inainte de concert, ca isi vor face o pagina de artist care sa se numeasca Pasarea Rock, ca isi vor schimba managementul cu unul profesionist, le urez succes in continuare!

Sa auzim numai de bine!

Cristi Gram"
Mai multe stiri despre: trupe destramate 
Publicat pe 05 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram