BestMusic.ro » Pasarea Rock » Trei concerte din turneul Pasarea Rock, anulate

Trei concerte din turneul Pasarea Rock, anulate

Trei concerte din turneul Pasarea Rock, anulate

In timpul recitalului Pasarea Rock de luni, 8 decembrie, desfasurat in timpul evenimentului aniversar Gala "Stele Romanesti”. Ivan Patzaichin 65 la Teatrul National din Bucuresti, Sala Studio, artistul Ovidiu Lipan Tandarica s-a accidentat la mana dreapta. Recitalul a continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intampat, iar programul artistic a fost dus pana la final conform dictonului The Show Must Go On.

In seara evenimentului, Ovidiu Lipan Tandarica nu a acordat importanta incidentului si nu a primit pe loc ajutor de specialitate, insa aseara lucrurile s-au complicat si s-a impus interventia medicala, artistul fiind dus la urgente. In prezent mana dreapta este pusa in atela, iar artistului i-au fost recomandate repaus si medicatie timp de o saptamana.

In urma acestui accident regretabil, managementul trupei Pasarea Rock se vede nevoit sa anuleze toate spectacolele din perioada 10 – 18 decembrie. Concret, sunt suspendate evenimentele urmatoare: 11 decembrie, Cinema Patria, Bucuresti; 13 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor, Alba Iulia; 14 decembrie, Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca.

"Precum Ivan Patzaichin cu pagaia, am incercat si eu cu un bat, dar nu mi-a reusit. Ne vedem cu mare drag la urmatoarele concerte din orasul dumneavoastra. Sarbatori fericite si ganditi-va la mana mea dreapta care a primit sageata zeului muzicii. De-acum sunt binecuvantat, voi fi si mai in forma! Va pup si va bat tare!” a declarat incurabilul optimist Ovidiu Lipan Tandarica.
Mai multe stiri despre: concerte anulate  concerte 2014 
Publicat pe 10 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram