BestMusic.ro » Pati Yang » Pati Yang la Bucuresti - alternativa poloneza se lasa asteptata

Pati Yang la Bucuresti - alternativa poloneza se lasa asteptata

Pati Yang la Bucuresti - alternativa poloneza se lasa asteptata

Primul concert din seria New.pl s-a consumat vineri seara la Control, in fata unui public mai mult temperat decat entuziast.

Aparent gazda perfecta pentru initiativa Institutului Polonez, clubul bucurestean Control a prezentat-o pe Pati Yang - "cel mai important nume din Polonia din punct de vedere al genurilor muzicale alternative" (conform comunicatului de presa dat publicitatii de organizatori).

Pati Yang nu mai locuieste in tara de bastina de zece ani, dupa propria sa declaratie. Stabilita la Londra, a pierdut contactul cu miscarea alternativa din Polonia iar muzica sa nu e nici pe departe alternativa, indie sau underground.

Cei ce s-au asteptat asadar la asa ceva au ramas usor dezamagiti, caci Pati este in primul rand accesibila si "cuminte", muzical vorbind. Cel putin in 2011 - la debut fusese incadrata in zona trip-hop si primea aprecieri pentru experimentele sale electro.

Dar aceste elemente par de domeniul trecutului; Pati s-a oprit intr-un pop contemporan influentat de electro si rock, dar bine ancorat intr-o zona de siguranta care i-a garantat atat faima cat si succesul comercial.

Una peste alta nu e rau, dar nici foarte provocator nu e. Mai avem de asteptat pentru alternative la mainstream polonez pana la urmatoarele trei concerte din saga New.pl, care vor aduce la Bucuresti Kino Oko, Dagadana si Loco Star.

Poze concert Pati Yang
Mai multe stiri despre: cronici concerte  concert pati yang 
Publicat pe 24 Ianuarie 2011 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu