BestMusic.ro » Paul Damixie » Paul Damixie - succes in America cu piesa "Get Lost" 

Paul Damixie - succes in America cu piesa "Get Lost" 


Paul Damixie, DJ-ul roman premiat in SUA pentru remixul piesei "Hello” al artistei Adele, a dat lovitura din nou in America, de data aceasta cu hit-ul "Get Lost”.

El se poate lauda ca fiind unul dintre artistii care si-a licentiat cantecul la Ultra Music - cel mai mare label muzical specializat pe muzica electronica, localizat pe teritoriile Statelor Unite ale Americii- insemnand ca hitul sau poate fi ascultat pe intreg teritorul American: atat de Nord, cat si de Sud.

La 9 luni de la lansare, "Get Lost” depaseste 5.000.000 de plays pe Spotify si 670.000 de Shazams. Piesa a reusit anterior performanta de a ocupa locul 88 in Global Top Shazam si a ajuns in top 4 cele mai cautate piese in Romania si Rusia.

Ajuns recent pe taram american, artistul a fost invitat la unul dintre cele mai mari radiouri digitale din SUA: Dash Radio. Aici, Paul Damixie a avut ceea ce se numeste "takeover”- o sesiune de djing la acest radio, unde a mixat si a vorbit in direct.

"Piata muzicala de peste ocean este deschisa la nou. Sunt oameni cu picioarele pe pamant, modesti si cu atitudine pozitiva, chiar daca sunt personalitati importante, oameni nominalizati la premii Grammy sau altele la fel de importante. Ceea ce ma bucura este faptul ca si romanii incep sa isi pretuiasca tot mai mult artistii. Totodata, scena muzicala de la noi are din ce in ce mai multi oameni valorosi, pe care m-as bucura sa-i vad in topurile din afara”, povesteste Paul Damixie.

La numai cateva saptamani de la vizita sa, in presa din State au aparut dj titluri care contineau numele lui Paul Damixie: toate il apreciaza pentru "Get Lost|, descriindu-i piesa ca fiind: "una pe care nu te poti abtine sa nu dansezi”.

Intrebat care este cea mai frumoasa amintire din vizita sa in SUA, Paul povesteste, ca un adevarat pasionat de munca depusa, despre cum a creat ultima sa melodie intitulata "Rum & Coke”: cu prietenie, mult vibe pozitiv si doua sticle de bautura, pe care le-a inclus in muzica sa.

Paul Damixie a cunoscut succesul international inca din 2009 ca membru al proiectului Radio Killer, iar in prezent, talentul lui este apreciat in tari precum

SUA, Rusia, India etc. Pasiunea sa pentru muzica si a crea remixuri bune s-a vazut in munca depusa: Paul a fost pe scena UNTOLD, s-a bucurat de un public entuziast de 200.000 de persoane la Europa Plus Live si viziteaza scenele Moscovei aproape lunar.

In plus, Paul are propriul sau podcast numit "Vibrationz”, o serie de piese remixate chiar de el, lansate pe paginile lui de social media- si este moderator al unei emisiuni de profil la cel mai mare radio de muzica dance din Romania.
Mai multe stiri despre: topuri muzicale  piesa noua 2018 
Publicat pe 26 Ianuarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram