BestMusic.ro » Paul Simon » Art Garfunkel a spus ca Paul Simon a devenit un "monstru"

Art Garfunkel a spus ca Paul Simon a devenit un "monstru"


Art Garfunkel inca se gandeste cu regret la despartirea de Paul Simon, din 1971. Acum il descrie pe fostul partener de scena ca fiind "idiot" si "jerk".

Intr-un interviu pentru Telegraph, Garfunkul a descris modul ciudat in care au ales sa mearga pe drumuri diferite imediat dupa lansarea celui mai importat album al lor, "Brifge Over Troubled Water".

"A fost foarte ciudat (...) Nu vreau sa spun lucruri anti-Paul Simon, dar mi se pare destul de urat sa nu te bucuri de glorie si sa te retragi. Aiurea! Ce as fi facut...as fi luat o pauza de la Paul pentru ca ma enerva. Glumele erau expirate!", a spus Garfunkel, adaugand faptul ca a luat in vedere luarea unei pauze de un an unul de la celalalt, ca mai apoi fiecare sa isi reia atributiile in cadrul unuia dintre cele mai mari acte muzicale din acel moment.

In acelasi interviu, Art a gasit momentul potrivit si i-a adresat niste intrebari lui Paul Simon:

"How can you walk away from this lucky place on top of the world, Paul? What’s going on with you, you idiot? How could you let that go, jerk?”

De la despartirea celor doi din 1971, Simon & Garfunkel au mai cantat impreuna cand si cand de-a lungul anilor. Ultima data cand au urcat impreuna pe aceeasi scena a fost in 2010, iar Art este ar fi incantat de un nou turneu cu Simon.

"Daca mai fac un turneu cu Paul? Pai,ar fi posibil. Cand suntem impreuna, cu chitara sa, este o incantare pentru urechile noastre(...) Asa ca, in ceea ce ma priveste as spune: De ce nu, daca inca suntem in viata?".
Mai multe stiri despre: reuniri  despartiri  colaborari  duete  colaborari muzicale 
Publicat pe 25 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram