BestMusic.ro » Paul Van Dyk » Interviu exclusiv cu Paul Van Dyk

Interviu exclusiv cu Paul Van Dyk

Interviu exclusiv cu Paul Van Dyk

Beat Factor a discutat recent cu artistul german Paul Van Dyk la telefon. Ascultati si cititi intr-un interviu exclusiv despre noul sau album, despre ultimul extras pe single, despre petrecerea de la Bucuresti, despre orasul sau natal Berlin si multe alte lucruri mai mult sau mai putin legate de muzica.

Paul Van Dyk a fost ascultat pentru prima oara in martie 1991 in Tresor, clubul berlinez care a nascut generatii intregi de talente si a reprezentat leaganul muzicii electronice din Germania. Despre Tresor Paul spunea cu emotie ca va ramane mereu un loc special in sufletul lui.

Pentru a asculta interviul audio cu Paul Van Dyk realizat de Beatfactor.ro, click aici!

Paul Matthias s-a nascut pe 16 Decembrie 1971 in Eisenhuettenstadt, in Germania de Est, si a crescut in Berlinul comunist. Prin intermediul Westside TV si posturilor de radio occidentale a reusit sa descopere o muzica interzisa, care l-a fascinat.

Trupe ca New Order sau The Smiths se afla printre influentele majore ale artistului german, efectele revolutiei muzicale din Manchester si a clubului The Hacienda patrunzand pana in teritoriul comunist al Germaniei.

Beatfactor.ro

Pentru videoclipuri cu Paul Van Dyk , click aici!
Publicat pe 30 Noiembrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu