BestMusic.ro » Paul Van Dyk » Paul Van Dyk lanseaza single-ul `Let Go`

Paul Van Dyk lanseaza single-ul `Let Go`

Paul Van Dyk lanseaza single-ul `Let Go`

Superstarul electro trance Paul van Dyk va lansa pe 20 noiembrie un nou extras pe single de pe albumul "In Between". Acesta se numeste "Let Go" si este compus impreuna cu Rea Garvey, solistul trupei Reamonn.

`Let Go` va fi lansat la casa de discuri Mute Records si vine cu un pachet impresionant de remixuri.

Descris de catre presa de specialitate drept o combinatie unica de "Rock n Rave", noul single al lui Paul Van Dyk a creat deja o stare de anticipatie prin pachetul de remixuri oferite atat in formatul CD, cat si in cel digital.

Piesa are si un videoclip filmat in centrul orasului Los Angeles, in regia lui Shane Drake.

Drake a devenit rapid un nume cu greutate la Hollywood, dar s-a facut responsabil si de clip-urile pentru: "The Way I Are" - Timbaland , "Misery Bussines" - Paramore, "I Write Sins And Tragedies" - Panic! At The Disco , pentru care a fost recompensat cu un premiu la categoria "Best Director", in cadrul MTV Video Music Awards 2006.

Primul extras pe single de pe albumul In Between se numeste "White Lies" si partea vocala ii revine solistei de la trupa Pussycat Dolls, Jessica Sutta.

Paul Van Dyk va mixa in Bucuresti pe 22 decembrie, in complexul World Trade Plaza. Detalii despre eveniment gasiti aici.

track list 'Let Go':

CD:
Single Edit
Vandit Club by PvD
PvD Clubmix
TV Rock Remix
Alex Kunnari Remix

Digital:
Single Edit
Vandit Club by PvD
PvD Clubmix
PvD Clubmix Instrumental*
TV Rock Remix
Alex Kunnari Remix
Martin Roth Nu-Style*

Beatfactor.ro
Publicat pe 02 Noiembrie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu