BestMusic.ro » Paula Seling » Paula Seling, in zodia duetelor

Paula Seling, in zodia duetelor

Paula Seling, in zodia duetelor

Dupa ce cu ani in urma a inregistrat un succes generalizat cu piesa "Langa mine”, inregistrata impreuna cu Directia 5, dupa ce a cantat, in studio sau pe scena, in duet cu o multime de alti artisti (Al Bano, Anita Doth de la 2 Unlimited, Tony Hawks, Plan D, Stefan Banica-Jr, Dan Helciug, Bere Gratis, Cameleon, Gasca de Acasa, Papa Junior, Puya, Zale, Kamara, Byron s.a.), dupa remarcabilul loc 3 obtinut la Eurovision cu "Playing With Fire”, impreuna cu Ovi, Paula pare a fi in zodia duetelor. Recent au fost definitivate doua noi productii muzicale cu mari sanse de a deveni hit-uri.

Este vorba, mai intai (cronologic vorbind) despre "Ceva bun” o piesa purtand binecunoscuta marca a lui Dan Teodorescu, interpretata de Paula in duet cu nimeni altul decat Razvan Fodor. Popularul ex-solist al trupei Krypton (din perioada de maxim succes - "Iti mai aduci aminte”), devenit pentru un timp un la fel de popular actor de telenovele, isi anunta astfel revenirea spectaculoasa in lumea muzicii. Piesa se afla deja in difuzare la Radio Romania si la National FM si se anunta a fi un succes de cursa lunga.

Recent, Paula a recidivat (pentru a treie oara) in colaborarea cu Directia 5, pe proaspatul album al trupei figurand un nou duet - la piesa "Hai Hui prin Bucuresti”.

"M-am consultat cu echipa mea si ne bate gandul sa reunim pe un album toate aceste cantece frumoase, marturie a colaborarilor minunate pe care le-am avut in 15 ani de cariera” - declara Paula Seling. Ca o stire suplimentara, va anunt ca zilele acestea lucrez in studio la o noua piesa in duet, cu un artist norvegian, care nu este Ovi (dupa cum stiti, acesta s-a restabilit recent in Romania), ci…Alexander Rybak. M-am intalnit cu el nu de mult, avandu-l ca oaspete la "Judge Home Visit” la X-Factor, am constatat ca suntem pe aceeasi lungime de unda…muzical vorbind…si…am trecut la treaba. Alex va reveni in Romania pentru a si canta pe scena X Factor si speram sa prezentam cat mai repede rezultatul colaborarii noastre, un cantec vesel, care sper sa fie pe placul celui mai larg public.”
Mai multe stiri despre: duete 
Publicat pe 15 Noiembrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu