BestMusic.ro » Pavel Stratan » Cleopatra Stratan a lansat albumul La varsta de 5 ani (foto)

Cleopatra Stratan a lansat albumul La varsta de 5 ani (foto)


Cleopatra Stratan a lansat joi cel de-al doilea album din cariera ei muzicala, intitulat `La varsta de 5 ani`.

Am ajuns la locul evenimentului inaintea lui Cleo, cum era si normal, de altfel, caz` I`m not the STAR.

In timp ce o asteptam am auzit fara sa vreau o parte din discutia a doi membri ai presei, care vorbeau despre articolele pregatite deja dinainte si despre ce atribute ar fi bune de asociat Cleopatrei.

In rest, plictiseala totala. Noroc ca Pavel Stratan si fiica sa n-au intarziat prea mult, dar suficient cat sa rateze cei de la Antena interventia live in emisiunea de stiri (sic).

Odata ajunsi printre noi, Cleo si tatal ei au pozat pentru presa zambind timid, iar apoi au tinut cate un scurt discurs in care si-au cerut scuze pentru amanarea concertului (daca nu sti despre ce vorbesc, vezi detalii AICI).

A urmat o mica surpriza, pentru mine cel putin, caci nu stiam ca avea sa se intample asta: am avut ocazia sa vedem in premiera noul videoclip al lui Cleo - `Zunea-Zunea`.

Dupa cum priveau materialul si dupa reactiile avute in timp ce rula, tind sa cred, insa, ca a fost premiera si pentru Cleopatra si Pavel Stratan.

Daca vrei sa vezi o galerie foto ce contine imagini de la lansarea albumului `La varsta de 5 ani` si imagini din videoclipul `Zunea-Zunea`, click AICI.

Cleopatra Stratan, lansare album Cleopatra Stratan, lansare albumCleopatra, lansare album

Dupa vizionarea videoclipului, Cleopatra Stratan a dat autografe celor care i-au cumparat CD-ul, iar primii 100 de cumparatori au primit si cate o invitatie la concert.

Daca nu te-ai numarat intre acesti norocosi, mai ai o sansa de a castiga bilete la spectacolul lui Cleo. Inscrie-te in CONCURS si raspunde la intrebarea: Cum se numeste al doilea album Cleopatra Stratan ? Apoi iti mai trebuie doar un pic de noroc cand vom trage la sorti. Bafta!

(Nota: pentru a te inscrie in CONCURS, click AICI)

Text + foto: Alina Alexandrescu, BestMusic
Mai multe stiri despre: lansari  Cleopatra Stratan  Pavel Stratan 
Publicat pe 25 Septembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram