BestMusic.ro » Pendulum » Pendulum strange fonduri pentru Japonia

Pendulum strange fonduri pentru Japonia


Pendulum se alatura artistilor care si-au declarat sprijinul pentru cei afectati de tragedia care a lovit Japonia, oferind pe site-ul oficial al trupei o piesa in exclusivitate si donand banii incasati catre Crucea Rosie si Medici fara Frontiere.

Fanii au primit cu entuziasm atat piesa, cat si initiativa, sustinandu-si trupa in cauza caritabila.

Pendulum vor concerta live pentru prima data in Romania pe 3 iulie, in cadrul B'ESTFEST, intr-un show din care nu vor lipsi efecte electronice si proiectiile vizuale impresionante.

Piesa aleasa de Pendulum pentru aceasta initiativa, intitulata "Ransom”, este o compozitie mai veche a trupei ce nu a mai fost inclusa pe versiunea finala a albumului "Immersion”, artistii alegand sa o pastreze pentru proiecte viitoare.

Afectati insa de tragedia ce a lovit Japonia, membrii Pendulum au considerat ca acesta este cel mai bun moment de a o oferi spre ascultare fanilor, contribuind astfel cu banii incasati in urma descarcarilor la fondurile stranse de organizatiile Crucea rosie si Medici fara Frontiere pentru ajutorul celor sinistrati.

Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitara), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben "The Verse” Mount (MC) vor concerta la Bucuresti, pe 3 iulie, in cea de-a treia zi de B’ESTFEST, in cadrul unui turneu de festivaluri ce va mai include si festivaluri precum Download Festival (UK), Novarock (Austria), T In The Park (Scotia), Oxegen (Irlanda), sau Glastonbury (UK) .
Mai multe stiri despre: donatii  bani  lansari singleuri  concerte 2011  bestfest 2011  acte caritabile 
Publicat pe 05 Mai 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram