BestMusic.ro » Pepe » Biografie Pepe

Biografie Pepe

Pepe

In iulie 1979 s-a nascut, e Rac, dar nu a dat niciodata inapoi de la nimic. A fost inconjurat de o familie iubitoare care este acum responsabila pentru numele sau de scena. De ce ? Pentru ca de la “bebe”, ”bebita”, ”pepe”, ”pepita” nu e decat un pas pana la Pepe.

Si numele sau real? Ionut Nicolae Pascu. Un Ionut Pascu oarecare daca nu ar fi descoperit... muzica !

“Am muncit mult sa ajung artist.Sunt mandru ca am fost printre primii care au cantat Flamenco in Romania”

De cariera sa se leaga nume precum Camelia Dascalescu-profesoara sa de canto-careia ii este profund recunoscator.

Isi creaza singur piesele si tot el scrie si versurile, de aceea veti gasi un Pepe extenuat dar fericit la finalizarea unui album.


« Imi plac cantarile live, muzica flamenco, Gipsy Kings, petrecerile spontane, salile pline , Vama Veche si fotbalul in echipa artistilor»

Vorbeste cu placere despre reusitele sale profesionale : « Cel mai fericit am fost cand am castigat locul 2 la Mamaia »

Insa isi recunoaste vulnerabilitatea in fata evenimetelor neplacute din viata lui. « Cel mai trist moment din viata mea a fost la moartea prietenului meu Ameo. »

Dragostea cu care a fost inconjurat de mic I-a insuflat credinta in doua valori de neinlocuit: familia si prietenii. Considera ca nici un lucru negativ nu te poate atinge daca exista armonie si loialitate intre prieteni. Prefera oricand petrecerile cu apropiatii sai si mesele gatite de mama sa unor iesiri mondene pretentioase.

Este constient ca orice om are partea sa de bucurie sau necaz. Important este insa sa stii cum sa reactionezi in fiecare situatie si sa mergi intotdeauna mai departe.

« Un om este un suflet iar al meu este plin de dragoste si muzica » Din acest motiv canta Pepe. Pentru a transmite aceste stari publicului pe care il iubeste si oamenilor sinceri pe care ii admira.

Site oficial: www.pepe.com.ro

Comentarii Pepe