BestMusic.ro » Pepe » Dominicana

Pepe - Dominicana

Loading the player ...

Este o colaborare de succes, lucru dovedit si de faptul ca abia lansata in tara, “Dominicana” s-a auzit imediat in Turcia, acolo unde Pepe si-a petrecut vacanta si a fost incantat sa descopere piesa in playlisturile cluburilor. Tot acolo, artistul a vazut pentru prima data si videoclipul, Pepe plecand imediat dupa ce incheierea filmarilor.

Astazi, videoclipul noului single “Dominicana” este lansat oficial. Este fierbinte, este de vara, este plin de culoare si foarte asteptat de catre fanii celor doi. Daca la inceput, Pepe s-a speriat putin la filmari, cand a vazut o “invazie” de aproape 30 de fete J, atmosfera a fost din ce in ce mai fierbinte atunci cand a inceput sa danseze alaturi de Tamy. In decor, focul de tabara si iahtul pe care a inceput totul au realizat cadrul perfect pentru o poveste frumoasa de vara, bineinteles, “Dominicana”.

“Ma bucura mult faptul ca piesa este ascultata. A ajuns si in Turcia, chiar inaintea mea J, fiind deja prezenta in playlisturile cluburilor de pe acolo. Tot in vacanta am vazut si pentru prima data clipul care mi-a placut din primul moment fiindca are tot ce ii trebuie … pasiune, culoare, dinamica. Dupa “E Vara Mea” urmeaza cu siguranta, in acest an, o vara “Dominicana” J, a spus Pepe.

“A fost multa distractie la filmari si acest lucru se vede si in clip mai ales ca toata povestea se termina pe plaja cu o super petrecere latino. Videoclipul a iesit excelent si nici nu avea cum sa fie altfel fiindca am lucrat alaturi de o echipa de profesionisti iar Pepe este un artist complet J. Urmeaza o vara plina pentru ca vom duce atmosfera din “Dominicana” peste tot iar piesa este din ce in ce mai ascultata. Eu sunt sigura ca va ajunge unul dintre hiturile acestei veri.” a adaugat Tamy

Noul single, “Dominicana”, este produs de catre studioul Rolla 7 Production si Magic Juice. Partea de editare apartine Sprint Music in colaborare cu Pepe Latin Music.

Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat in regia lui Larry Maronese care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

 

Versuri Pepe - DominicanaNo existe nadie Que te puede amar Como yo ay ay ay Oye chico sabes que Yo soy la unica que no te va dejar solo Y yo, y yo, yo estoi aqui para ti Te doy la luna y el sol Hai dame tu amor Hai dame tu amor Amor, amor, amor, amor(x2) No puedo vivir sin ti En mis suenos yo te veo mas y mas Ay ay ay yo te quiero junto a mi Por favor mi nina no te vayas Y yo, y yo, yo estoi aqui para ti Te doy la luna y el sol Hai dame tu amor Hai dame tu amor Amor, amor, amor, amor(x2) Dame el amor dominicana Hai dame tu amor Hai dame tu amor Amor amor amor amor(x2)


Comentarii

Poze cu Pepe

vezi toate pozele