BestMusic.ro » Pepe » Videoclipul piesei #Tortura, interzis total de catre YouTube saptamana trecuta este din nou online

Videoclipul piesei #Tortura, interzis total de catre YouTube saptamana trecuta este din nou online

Videoclipul piesei #Tortura, interzis total de catre YouTube saptamana trecuta este din nou online

Saptamana trecuta, in urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente si imorale, cei de la You Tube au luat decizia directa de a elimina videoclipul piesei "Tortura” de pe Contul Oficial al Pepe Latin Music la numai 30 de ore dupa ce acesta fusese urcat online. "Sarutul” din finalul videoclipului a fost nu numai "tortura” lui Pepe din povestea clipului ci si motivul principal din cauza caruia atat contul cat si materialul video au fost eliminate.

Dupa analizarea contestatiei asupra deciziei contul de YouTube a fost recuperat imediat si incepand de ieri si videoclipul este din nou online, bineinteles, continand atentionarea 18+, asa cum a fost de la inceput.

"Era o chestiune de timp si eram sigur ca aceasta se va intampla mai ales dupa ce Contul de You Tube de la Pepe Latin Music a fost reactivat foarte repede. Raman insa la parerea ca imediat ce, intr-un fel sau altul, se depaseste zona "obisnuitului” lucrurile pot degenera foarte usor din acel moment nemaicontand nimic fie chiar si libertatea de a alege de unul singur, ce cand, si mai ales cum. J”
Mai multe stiri despre: piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 04 Octombrie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu