BestMusic.ro » Pharrell Williams » Pharrell: "Am fost inspirat de Miley Cyrus"

Pharrell: "Am fost inspirat de Miley Cyrus"


Pharrell Williams a facut primele declaratii de la inceputul procesului. Muzicianul a spus ca ispiratia pentru piesa "Blurred Lines" a venit de la Miley Cyrus si nu de la Marvin Gaye.

Este prima oara cand Pharrell de cand a inceput scandalul. Cei doi copii ai lui Marvin Gaye, Frankie si Nona, l-au dat in judecata pe Robin Thicke, acuzandu-l ca piesa a fost copiata dupa hit-ul din anul 1997 "Got To Give It Up".

"L-am avut pe Earl Sweatshirt intr-o camera si pe Miley intr-o alta camera. Lucram pentru multe chestii country cu Miley", a spus in timpul procesului Pharrell. El a mai adaugat ca a fost inspirat de Miley sa compuna piesa "Blurred Lines".

Timp de o ora Williams a descris tot procesul si cum a ajuns sa scrie "Blurred Lines" in anul 2012. Chiar daca a recunoscut faptul ca sunt asemanari intre cele doua piese, el tinut sa mentioneze faptul ca Marvin Gaye nici nu i-a trecut prin cap in acel moment.

"Marvin Gaye este unul dintre artistii pe care ii admir foarte mult. Acesta este ultimul loc in care mi-as dor sa fiu acum. Ultimul lucru pe care ti-l doresti ca si compozitor este sa furi de la un artist pe care il iubesti", a adaugat el la final.
Mai multe stiri despre: plagiat  scandaluri  acuzatii plagiat  scandaluri vedete 
Publicat pe 05 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram